Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
7 buln 19 hari . kau pehal ?
Saturday, July 2, 2011 @ 8:19 AM | 0 Comment [s]

  • peah pakai tajuk yang bajet gengster habis . kak senah hado ?
  • harinie aku tido dengan huruf bukan dengan nya .
  • almost 1month aku tak update . becouse im lazy girl . kau jeles ?
  • entry gua lain mcm sike harinie . tak suke kau pegi tekan X dekat siiiiiittttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuu .

intro aku dah habis . kbai -____-"


i won't spend my life .
waiting for an angel to descend
searching for a rainbow with an end
now that i've found you i'll call off the search
and i won't spend my life
gazing at the stars up in the sky
wandering if love will pass me by
now that i've found you i'll call off the search


boy , you're not very easy to forget . seriously , i can't stop thingking about you today . imy . are you oke ? how your life today ? i miss how happy i was with you and i never stopped loving you . i always wont you with me . but i can't . sorry again boy . sorry for all my mistakes . i gonna miss you . 

lepas nie dah takda org nak jage makan minum hang . dah takde org nak suroh kau gosok gigi hari2 . dah tak de org nak suroh kau bgun todi awal . dah tak de org nak suroh kau berhenti main game . dah tak de org nak suroh kau tido awal . dah takde org nak nak suroh kejut kau . SEMUA DAH TAK DE . blajar hidup sendiri . kau jangan nangis smbil lari jerit 'maakk' . nanti hingus kau meleleh tak de sape lap . dengar ckp boss hang . bos hang tu manje siket ngan kau . kau belai die tau ? hihi . 


aku nak kau ingat segale pesanan aku . ingat smpai bile2 siv ! bende yg slalu aku ckp kat kau tlong ingat hari2 . buat hari2 . kau jage diri . aku nak pergi paris jumpe kekasih lame gua . taik lalat dye tumbuh . tu aku nak pegi tengok :D BHAHA . #cite gua nak dentamdentum-.-


kau jngan risau pasal aku . "mr muscle tolong saya !" dia sedia membantu . kihkihkih :D 


#mate haku menghantuk . nak tihdo . esok smbung lagi leeeeeeeeeeee :D


NOT MINE .
EYCHA KAMARUDDIN ♥ 








Older Post | Newer Post
Profile

Photobucket

Aishah Kamaruddin. 16.
Please. what ever i do is not you bussines.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard