Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
byeeee :'[
Tuesday, February 1, 2011 @ 2:54 AM | 0 Comment [s]



this is my last post . tolong menangis sekarang bole ? lepas nie dah tak de facebook , formspring tumblr <-- tolong menangis lagi sekali bole ? nanti i tak de jage i kan i punye FB , FS , TUMBLR i oke ? bagi die makan . mandi kan die . kalau bole lepas mandi kan tu letak bedak . wangi siket . kalau dye lapa bagi dye makan . dorang nie manje . jangan la mara-mara oke ? nanti dye menangis susa pujuk :'[ 


aku pergi tinggal kan boyfie-boyfie lawan soSIAL aku nie sebab pc nie ayah aku nak anta kat setiausaha die . lagi pon . memang aku yang suro . sebab taun nie aku ad program menyiksa remaja PMR . so , aku nak buat yang the best . kalau ad bende alah nie sume , konfem aku tak buat . macam sekarang . buku pon aku tak bukak lagi . har-har-har *gelak syaitanirojim*


aku tak nak sia sia-sia saja <-- sempat wa nyanyi -sia kan harapan mak aku . mak aku suro blaja, blaja . mak aku ckp , pejam celik pejam celik , dah PMR . ayah aku ckp , masa nie sekejap je . ibarat kesheng . tak lama pon . so , wa tak nak sia-sia kan masa kesheng wa dengan main-main . mcm mane nak berubah nieeee -.- !?


p/s : dari tadi aku syik terkentut je . busuk pulak tu :P har-har-har . pengotor ? kesah pulak aku ? :D byee ingat oke pesanan aku tadi . byeee laman social :'[ 


Older Post | Newer Post
Profile

Photobucket

Aishah Kamaruddin. 16.
Please. what ever i do is not you bussines.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard