Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
weehhuuuu
Tuesday, December 21, 2010 @ 5:25 AM | 0 Comment [s]


sampai kan salam , buat semua , mengucap salam , terakhir yang teristimewa . kepada kaw yang tersayng , <--- acecece . aku nyanyi weyh . bagai kan saloma . kaw ad ? tak de ? duduk diam2 . 1st of all , sory lame gile bebeng aku tak update blog . sbb MALLLLAAAASSSSS rajin .lagipun , tak dea pape cite nak di-story kan . well , org berpangkat sekarang . busy la siket . *berpangkat dari org biase ke bibik yg tak berbaya ? kaw ad ? tak de jugak kan ? duduk diam2 . dah ready nak denga cite aku ? spende yg tesekat tu dah betol kan ? haha :P


disini saya ingin munyuarakan bahawa , sejak lame aku tak update mcm2 berlaku . dari semase ke semase , dari minit ke minit , dari saat ke saat . dari jam ke jam , dari hari ke hari , and so on lah , anyting happend to me . grrr , serabut ! nie semua sebab CHIKIO aku ! dye hilang ! tak kemane tah ! sumpah , dye tak de mcm-2 dtg kat aku ! seminggu chikio tak dea . bagai kan bini mati laki ! 1st sebb tak dpt kol sesape , tak dpt mcj , tak dpt , denga suare berok2 aku . dye tak dea , mcm2 masalah fmli aku ad ! denga sorang mcm lahabau , sorang mcm tu , sorang mcm nie . tennnsssiiiiooonnn aku tau ? 



oke dah byeee ! tak tau nak bebel ape . nanti oke ? ASSALAMUALAIKUM ! chow ! -.-


Older Post | Newer Post
Profile

Photobucket

Aishah Kamaruddin. 16.
Please. what ever i do is not you bussines.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard