Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
nothing to say
Thursday, December 2, 2010 @ 5:30 AM | 0 Comment [s]

abaikan yang atas nie -.-"

fuuhhh ! fuuuhh ! fuuuuuhhh ! huh ! sian blog aku ! dah berabuk dah . lame kan aku tinggal kan kaw ? kaw nak menangis blog ? lantak kaw lah . kaw punye pasall . skarang aku dah gune balik . dah dah dah . jangan nangis . kaw ingat org kesah kat kaw blog ? buang air mate ja lah blogg oiiiyyy . weyh ! lawa tak layout aku ? cakap la LAWAAA !  tak lawa pon pedulik ape aku kan ? blog aku . bukan blog kaw . so , jangan banyak bunyi .


first nak cakap . cuti sekolah ad g memane ? x ponn . dok rumah , membesarkan badan , dengar ma membebel , kene marah . tuh je . kekadang je hang ngan kekawan . aku blanje ! grrr ! habis duit . asal nak hang je , duit aku keluar banyak ! sangat benci -.- ! act tak dea story nak cerite . ma nak pegi holiday ngan abah g beijing , aku ? aku dok rumah diam-diam ! TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI UNTUK IKOD ! buku ? tak penah bukak ! jujo aku cakap . *eeccaahhh ! dudok sini lipat kain cepattt ! dah la tu mengadap NATANG tuh . pagi petang siang malam ! buang pc tu tau lah ! <-- see , aku baru je cakap tdy . kan dah kene -.- .


dah tak dea ceritee . bla bla bla bla -.- *wan , imy .


Older Post | Newer Post
Profile

Photobucket

Aishah Kamaruddin. 16.
Please. what ever i do is not you bussines.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard