Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
3 dalam 1
Thursday, November 18, 2010 @ 7:49 AM | 2 Comment [s]

erkk ? are we friend ? or are we NOT ? told ne ince but i forgot -.-" so , tell me now and tell me true . so , i can say i'm here for you . of all i've ever met , you're the one i won't forgate :) and if i die before you do , i'kk do to heaven and waiting for you <3


eerrkkk ! just ignore ape yang aku merepek kaw atas tuhh -.-" okee bukak topic ! guys , can you tell me about F R I E N D !? susah kan kalau dpat kawan yang B to the O to the N to the G to the K to the A to the K ! mcm bodo je . tak jumpe lagi kodd friend yang baik , caring , ta sombong . yess ! aku tau , aku pon ta baik ape sume lah kan . and what ever ! da cukop MUAKK aku dengan semua nie .


next ,


smlam befday minah ronggeng mane tah *aku la ngekk ! heee ~ thanqz gileudakpe yang wish smalam . hari ni pon ad lagi yang wish . it's oke . masih lagi diterime . then pagi2 bute smalam , si budak kecik uzma tu wish time tengah iron baju . datang2 teros 
happy befday to you . 
happy befday to ACU .
happy befday to KEPADA acu .

mmuuaahh .
kene kiss kat air liur basi aku . haha :D

then sume da balik solat , makan kek . abang beli kan kek mlm sbelom raye tuh . but dye tulis SELAMAT HARI RAYE AIDILADHA . tnye dye knape tulis nie . dye cakap dye lupe hari nie befday aku . erkkk ? what ever . asal kan ad ! da habis makan sume , mak bagi pesanan . antara nye ialah :-

1.solat jangan lupa
2.belajar rajin-rajin
3.jadi anak yang SOLEHAH
4.sila hargai pengorbanan mak dan abah
5.jangan nak menggatal sangat
6.next year PMR. no more MUKABUKU , BLOGGER !
7.henfon mak sudah tidak men-topap kan lagi . bia kan ta de kredit sebab tak payah nak menggatal !
8.make sure mak nak 5 A dan keatas .
9.dah tak boleh keluar sangat .
10.nak kawin cakap kat mak ( haha . kidding )


next ,

weyh , hari nie pegi rumah mak sedare , dengan adik beradik mak skali . tpy si minah SEKOR tuh ta ikot . dye cakap nk bace buku for SPM ! taikk kucing dye bace buku . dok buat keje PEJABAT lahh tu KOD . erkk ! lupe kan die . haaa . sedang asyik mereka berbual . terbukak la pulak cite pasal ANAK-ANAK MEREKE YANG SELALU TIDAK MENUNAIKAN PERKARA YANG WAJIB ! IAITU SOLAT ! yeahhh . memang ta dengar sangat lah kan ape MEREKE berbicare . selepas beberape minit kemudian , TERbukak lah AL-KISAH pasal nk msok kan WAN NOR AISHAH dan FATIN ATHIRAH ke sekolah PONDOK di PASIR MAS , KELANTAN . tujuan nye sebab nk suroh kiteorang nie MELEKAT SOLAT 5 WAKTU SEHARI SEMALAM . ideanye adalah daripada AYAH NGAH KESAYANGAN AKU . yeahhh ! memang kirim salam lah kan nk pergi . banyak program lah cuti sekolah nie . HARAP MAKLUM ! but dorang pun macam tak serius je kan . Alhamdulillah .


Older Post | Newer Post
Profile

Photobucket

Aishah Kamaruddin. 16.
Please. what ever i do is not you bussines.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard