Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
name blog ?
Sunday, October 10, 2010 @ 6:25 AM | 0 Comment [s]



ehem2 . testing testing 123 ! oke assalamualaikum pembuka bicara . thanqz kepade semua yg membace blog aku yg SANGAT BURUK INI ! disini saya ingin mencerita kan satu tajuk yg tak patut dicerita kan sebenarnye :) tpy , oleh disebab kan ramai yg bertanye tentang ini . maka dengan ini saya terpakse , terpakse , dan terpakse untuk menceritakannye ! *adeh . ayat saye mcm nepal sbelah umah . saya tau tu :)


eycha , asal blog kaw name dye khindfans ? , eycha , khindfans tu ape ? , weyh ? kaw ta dea name laen ke ha nk ltak ? 

bla bla bla bla dan bla . semua tnye tentang KHINDFANS tu ape kan ?

daer awak , awak , awak , awak , dan awak , act KHINDFANS ini adelah satu nama jename kipas dirumah saya , iaitu KHIND . cetusan idea ini dtg apabile KEBORINGAN yang teramat sangat ! time tu duduk depan pc lame sngt . then terfikir nk tuka url blog . tibe2 tertoleh sebelah kanan . ternampak pulak satu perkataan di kipaz . iaitu KHIND . dari situ lah dtg nye idea nk buat name KHIND . ter fikir jugak . tak kan nk ltak KHIND je kan ? so tambah la siket satu perkataan . iaitu FAN . FAN ialah satu perkataan bahasa inggeris yang bermaksud kipaz ! *takan korang ta tau . rase menarik pulaK perhatian ku kalau tambah huruf 'S' kan ? haa . dari situ lah datang nye KHINDFANS.BLOGSPOT.COM ! oke awak , lepaz nie jngan tnye da tau . penad nk jwab . hee :) *kretive kan saye ? ye saye tau tu . tak payah puji lelebih :) (masuk bakul angkat sendiri) hee . OKE SEKIAN INI DULU UNTUK SAYE MENGARUT ! malam reader !


Older Post | Newer Post
Profile

Photobucket

Aishah Kamaruddin. 16.
Please. what ever i do is not you bussines.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard