Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
exam :')
Tuesday, October 26, 2010 @ 1:50 AM | 0 Comment [s]

284492578_l.gif Smiley Starwars image by neverangel148
kepale otak tengah beperang :D

aarrrggghhhh !!! rase mcam nk baling kerusi , meje , orang , cikgu , nk baka rumah org , nk bunuh orgg . sume lahh ! knape mesti wujud nye exam ? knape ? knape ? sumpah ! final exam kali nie bole buat otak saye tebelah 16 tau x !? knape lah gps buat soalan SENANG sangat ? ta dea lagy SENANG kea ? haisyy -.-" sbelom exam tnye cikgu soalan susa x ? cikgu ckp not bad lah kan . orrightt ! malas nk amek kesah susa ke x ? yang penting aku nk A ! haaa . tuh sume yang sedang bermain di kepale otak sebelom exam . oke . tolak tepi dulu .


funny.gif Funny Icon image by queen_stratus
 smalam start exam ! excited wokk ! cuak bagai lah kan . exam BM 1 dengan 2 , SEJARAH . yesss ! dengan bangga nye nk bagi tau , smalamm kan , saye kan , jwb paper 2 uh BM kan , tak sempat mase kan ! *menggedikss . mule story skit mcm mane bole tak sempat tuh ? yea jap yea . nk story morry la nie . jap jap . oke start ! gggrrr . dengan excited nyee la kan nk jwb . sbb da hafal yang bahagian D tuh . okee ! skarang . jeng jeng jeng ! ketas da ad kat tngan aku ! haaa . cikgu ckp da bole mule , teros aku bukak bahagian D tuh . tulis name tak lagi . teros buat ! sebab excited gilakk ! yeaa da habis tuh , buat la yang laen pulak kan . masuk jea yang B tuh ! hampeh ! idea da habiss . lantak lahh . tuliss jea ape yang terlintas difikiran ku :) . orighhtt . tinggal bape minit jea lagi , tetibe cikguu ckp , yang D tuh tengok bettol2 dye mntak ape . haa amek kaw ! kne LIQUID balek ape yang aku buat tuh ! 3 PERENGGAN BEB ! mase da ta dea ! soo , tanpe rase segan dan silu , aku buat karangan sendiri :) then bahagian C tuh sampai separuh jlan . tak dea PENUTUP :) THE MORAL OF THE STORYY , BACE SOALAN DULU ! JNGAN TERLALU EXCITED ! :') *haisshhh . mcm mane lah result nanti kan ?




Older Post | Newer Post
Profile

Photobucket

Aishah Kamaruddin. 16.
Please. what ever i do is not you bussines.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard